Бидете оригинални и збогатете го вашиот настан или роденден на вашите најмили со супер сладок и поинаков десерт за кој сите ќе зборуваат. Флафимобилот е загарантирана атракција на секој настан која генерира свежи и топли мини палачинки во рекордно време и на секоја локација. Ако се уште размислувате дали да бидеме дел од вашиот настан , имаме неколку причини кои ќе ви помогнат да одлучите

Интересна и допадлива појава за сите генерации

Услужлив и професионален однос

Оригинален и поинаков начин да ги задоволитеслатките задоволства на вашите гости со најпуфкастите палачинки што ги пробале во животот.

Мобилен и самодоволен. Подготвен за работа на локации без струја и вода.

Овој болид за палачинки на три тркала постигнува количина од 0 до 100 мини палачинки за само 4 минути.

100% eco friendly и општествено одговорен концепт

Copyrights © 2018 Fluffy

Top